Blog Detail

Stigningen ved Stilling Sø

Første nyhed: Bjergvejen på menuen

30 mar 15
Ib Meineche
No Comments

En af nyhederne i år er: Bjergvejen i Hvolbæk – en stigning der bare ved tanken kan få sveden frem på panden. Bjergvejen er kommet med på en sløjfe på de to lange distancer. Der køres fra Oddervejen op ad Bjergvejen – og den starter stille og roligt uden at gøre meget væsen af sig. MEN så i et sving rejser vejen sig lige op i himlen med 14% og nu skal der virkelig arbejdes. Det er her man med længsel vil sende varme tanker hjem til det kompakt kranksæt der ligger der hjemme, som man eventuelt normalt benytter på cykelture i Alperne. Efter omkring 100% bliver stigningen mere menneskeligt, men der skal stadigvæk arbejdes 200 meter inden man er helt oppe og der bliver mulighed for, at få pulsen under kontrol igen.

Ovenstående billede er ikke fra Bjergvejen, men fra en gammel bekendt: Stilling Sø stigningen, som er på programmet igen i 2015 på 133 og 91 km.

Se denne optagelse fra YouTube om: SMC Aarhus løbet 2010 – Bjergvejen –

 

 

 

Leave A Comment