Blog Detail

CityBike

Præstationer uden for resultatlisten

01 jun 15
Ib Meineche
No Comments

Den formodentlig mest imponerende præstation i forbindelse med WeBike Aarhus Rundt 2015 finder man ikke i top 3 på resultatlisten – ej heller i top 100 – faktisk slet ikke på resultatlisten, da tidstagningen havde pakket sammen og var taget hjem, da Grzegorz Nowak nåede målområdet ved cyklebanen.

Dette vil i sig selv ikke kunne imponere de fleste, da var omkring 150 andre deltager, som havde gennemført de 133 km på den ”sorte” rute – for de fleste betydeligt hurtigere. Det der gjorde det til en imponerende præstation var, at Grzegorz Nowak kørte de 133 km på en almindelig citybike, der vejer 2-3 gange mere end de fleste andre deltageres og alene forsynet med torpedo gear.

Grzegorz gennemførte så godt som hele ruten alene – på billedet er løbet lige givet fri på Ormslevvej og han er allerede på dette tidspunkt blevet sat af resten af deltagerne.

Gregorz skriver selv på sin blog for Hele Planter:

En smuk rute og god motion i det fantastiske danske østjyske landskab. Det kan man ikke sige nej til. En ordentlig daddelsmoothie til morgenmad klargører kroppen, selv efter alt for lidt søvn. Når det er sagt, så var vejrguderne ikke helt barmhjertige……

Læs resten på (link:  http://heleplanter.dk/aarhus-rundt-133-km-pa-trofast-jernhest)

 Grzegorz kørte de 134 km på 6:48 – der er et gennemsnit på knap 20 km/t – det er rigtig flot på en gammel trofast citybike med lyseblå ringklok og nødtørftigt reparerede med gaffetape.

Leave A Comment