Blog Detail

Q4_Fulden_WeBike Aarhus Rundt 2015 Foto - Toke Hage

Mor giver den gas på fars dag…

15 jan 16
Ib Meineche
No Comments

Nyt: specielt for kvinder

Nyt tiltag på fars dag (Grundlovsdag) i forbindelse med afvikling af WeBike Aarhus Rundt 2016 – 51 km rute ”Q – kun for kvinder”, hvor det stærke køn har mulighed for, at give den gas.
Q-gruppen starter kl 11:50 – 5 minutter efter den almindelige start på 51 km ruten. Ruten er den samme, men kvinderne undgår, at ”komme i klemme” i de hektiske starter, som ikke er unormalt, når hankønnene konkurrere mod hinanden.
På denne rute vil der være ekstra fokus på service hjælp ude på ruten – det er ikke alle kvindelige motionister der endnu helt har styr på (eller lyst til) skift af en punkteret slange. Og ja, så skal der selvfølgelig ekstra energi i depotet – her vil der ekstraordinært være hindbærsnitter.
Se den fantastiske naturskønne rute på 51 km, som er som født til et Q-motionsløb – læs mere her: http://aarhus-rundt.dk/?page_id=513

Leave A Comment